Ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa


Elimäen palvelukeskus

Elimäen palvelukeskus

Tarjoamme tehostettua palveluasumista. Tukipalveluitamme ovat fysioterapia ja lounas-kahvila palvelut. Lisäksi meillä on kuntosali ja senioriasumista.

Korian palvelukeskus

Korian palvelukeskus

Tarjoamme tehostettua palveluasumista. Tukipalveluitamme ovat lounas-kahvila, fysioterapia ja uimahalli. Lisäksi löytyy senioritalo itsenäisesti asuville ikäihmisille.

Yleinen sauna

Yleinen sauna

Meillä on yleinen sauna avoinna kaikille perjantaisin.

Fysioterapia

Fysioterapia

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme Korialla ja Elimäellä antavat monipuolisia hoitoja ja ohjaavat ryhmiä. Tarjoamme fysioterapiapalveluita ja hierontaa kaikenikäisille lähetteellä ja ilman.

Tehtävämme

Elimäen Puustelli Ry:n toiminta-ajatuksena on edistää ja tukea yksilöiden hyvinvointia, elämänhallintaa sekä vahvistaa ihmisten välistä inhimillisyyttä tarjoamalla ikääntyneille sekä vammaisille palveluja ja turvallista asumista. Kaikille ikäryhmille tuotamme kuntoutus- ja virkistyspalveluja sekä ravinto- ja kokouspalveluja. Toimintatapana on toimia avoimesti, asiakaslähtöisesti sekä ekologisesti kierrättämällä mahdollisuuksen mukaan.

Ota yhteyttä meihin

Ajankohtaista

Kiitos Rolando ja Siv Pieraccini säätiö! Rolando ja Siv Pieraccini säätiö lahjoitti 100 rollaattoria iäkkäille ihmisille...
Lavis Hongiston lavalla Tiistaisin klo 17 Alkaen 2.5. Kertamaksu 7€, Smartum ja E-passi käy myös. Ohjaajana Sirpa Pulkki
Ilmoittaudu kevään liikuntaryhmiin Ilmoittaudu Sirpalle tekstiviestillä p.040-8463545
Asukastyytyväisyyskyselyn tulokset ovat valmistuneet Lukaisehan rauhassa asukastyytyväisyyskyselyn tulokset. Näet ne alla...
Korian ja Elimäen SENIORITALOIHIN otetaan vastaan uusia hakemuksia!

ymparisto
Pikkukuva
Pikkukuva
Pikkukuva

Yhteystiedot

Elimäen palvelukeskus

Meijeritie 1
47200 Elimäki

Korian palvelukeskus

Jaakkolankuja 4-6
45610 Koria

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi ja käyttämällä palveluitamme tuet toimintaamme. Jäsenenämme sinulla on mahdollisuus edulliseen lounaaseen. Voit myös osallistua yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin.


Liity jäseneksi